Boss

Next fighter is BOSS! Xtau nape nama tu lak yg dorg ni bg kt dia dr start Kick Off #JK1M8 #KLCCarmy smpai la #Scouts9 ni . Dia ni pun participant under @KaptBlack . 😎
.
Cite ttg dia ni, @KaptBlack beli smpai 3 penimbang ok.. Yg asal mmg xleh nk weigh-in dia..then beli yg kedua lak tp still xleh nk read berat yang more than 150kg.. Penimbang yg last skali la baru bertemu jodoh dgn @Alrhazes ni.. 😅 .
Bos ni ade sakit gout dah lama.agak kronik gak la sbb everytime workout,mlm tu msti dia akan menahan perit bengkak kaki. Tp semangat dia lain mcm der..waktu workout dia mcm letak kt tepi je sakit dia tu..betul2 dia pulun..salute!! 💪🏻
.
Dalam #WeightLossJourney Bos ni,he’s loss about 11.2Kg dr total body weight dia..tgk pic kanan tu,dah ringan katanya blh terbang2.. 😁
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Related Post
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *