Mohd Zairi Mohd Zain

Ok guys.. Ini fighter @KaptBlack yg jadik Champion Guys merangkap Champ keseluruhan #TeamKaptBlack .Dia ni pun double winner gak sbb jd Champ masa #JK1M8 #KLCCarmy then jd winner plak masa #Scouts9 🏆
.
So @mohdzairimohdzain ni strong competitor gak orgnya masa program.kuat berusaha & always push himself to challenge his limit.pun slalu jd pembakar semangat utk kengkawan yg dah out of energy.. 🔥 .
Cuma satu je ttg dia ni yg xbpe nk berkenan. Masa program dia mmg blh push diri dia & maintain disiplin dlm diet. Tp abis program je, lepas 2,3 minggu badan naik semula.. Haishh yg tu kite sakit hati.. Now dia join #FitRaya lak..klu sama gak hasil dia utk program seterusnya rasa2 xmo dah amik dia jd peserta..sbb mudah sgt idup dia terumbang ambing kelautan dalam Mediterranean..pastu duk salahkn wife dia masak sedap 🙄
.
Dalam #WeightLossJourney zairi,he had lost about 15.1kg / 17.44% dr total body weight dia in almost 4 months. 👏🏻
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Related Post
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *