Shafina Bazilah

Ni another fighter @KaptBlack#TeamKaptBlack geng.. @heytherethedilani mulakan journey utk fitness when she signed up with #JK1M8 #KLCCarmy pastu continued lak dgn #Scouts9 . 🤗
.
Agak2 korg bila BMI 23.1 masa mula join program ni, dia nak carik ape agaknye ye?Kebanyakan org yg bdn mcm ni dah xbpe nk bsenam sgt dah kot.sbb dorg rasa dorg sihat-sihat je katenye..tp dorg lupe yg paras kolestrol org kurus ni lagi tinggi dr org demok sbb dorg xde fat utk ‘telan’ kolestrol tu.. 😏
.
Oklah cite ttg dak fina ni lak.sgt bersemangat orgnya.dia determined nak carik #fitness dia yg dh hilang entah ke mana smbil mencarik berat dia 10thn lepas around 50++kg.. 😱
.
Dalam #WeightLossJourney dak fina ni,she had lost about 4kg / 5.1% dr total body weight dia in almost 4 months. Small number is definitely big for a skinny girl. So awesome.. 🌹
.
Proud of u sistur & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Related Post
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *