Congrats to @saghohh guys!! 👏🏻 Dia peserta #JK1M8 & #Scouts9 under @KaptBlack .. 😉
.
Dulu nak bercakap pun xcukup nafas..skrg bckp xpyh tarik nafas dah..smpai xberenti kateko.. Hehe.. 😁
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Kenalkan ni @Zamzarinanana 🌹
.
Other fighter dlm #WeightLossJourneyunder @KaptBlack .
.
Thn 2016 myb jd mimpi ngeri utk dia kot. Tgk ler gambau tu rasanya time ni nk amik pic pun xde kompiden. Nk nyorok2 je blkg org konon2 bg nmpk kurus 😅
.
Then 2017 dia mulakn azam utk alter balik body dia..after #Scouts9 terus gojes ngko..
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Guys.. Ini @Harteeny14 . Npe 14 xtau la myb dia sweet fourteen always kot.. 😂
.
Tini ni join abam masa #JK1M8 & then she continued dgn #Scouts9 . Dia ni peserta abam yg plg bahagia kot sbb sambil wo tsmbil nyanyi2 lagu. Mcm have fun gitu.. 😅
.
She had lost 13.8% fm her starting body. #Awesome #WeightLossJourney dia.. 🌹
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Hi gaisss 👋🏻.. Ni @MelorCantik nama diberi..beliau beri sdiri rasanya nama dia ni.. 🤔
.
She’s also fighter #WeightLossJourneyunder @KaptBlack yg kiut tu.. Dari #JK1M8and meneruskan perjuangan dalam #Scouts9 , then she had lost 10.45kg. Terus jd lentik wehh.. Ni klu dia teruskan usaha rasa2 dah leh bajet2 fefeeling mcm #KimKardashian habaq angg.. 💁🏻‍♂️
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻