Next fighter is BOSS! Xtau nape nama tu lak yg dorg ni bg kt dia dr start Kick Off #JK1M8 #KLCCarmy smpai la #Scouts9 ni . Dia ni pun participant under @KaptBlack . 😎
.
Cite ttg dia ni, @KaptBlack beli smpai 3 penimbang ok.. Yg asal mmg xleh nk weigh-in dia..then beli yg kedua lak tp still xleh nk read berat yang more than 150kg.. Penimbang yg last skali la baru bertemu jodoh dgn @Alrhazes ni.. 😅 .
Bos ni ade sakit gout dah lama.agak kronik gak la sbb everytime workout,mlm tu msti dia akan menahan perit bengkak kaki. Tp semangat dia lain mcm der..waktu workout dia mcm letak kt tepi je sakit dia tu..betul2 dia pulun..salute!! 💪🏻
.
Dalam #WeightLossJourney Bos ni,he’s loss about 11.2Kg dr total body weight dia..tgk pic kanan tu,dah ringan katanya blh terbang2.. 😁
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Gaisss.. Inilah fighter under @KaptBlack#TeamKaptBlack yg jd winner #Scouts9kategori ladies.. Double winner la sbb masa #JK1M8 #KLCCarmy pun dia juga yg berjaya jadi champ utk the same category. Bravoo! 👏🏻
.
@Elvezukrinarisman ni agak terjal gak r budaknye..time workout msti nk kena jerit nama dia sbb suka sgt main2 masa workout..klu dia xmain2 rasanya berat dia 40kg da skrg ni kot.. 😏
.
Tp blh puji la sbb dia rajin jogging sendiri.asal ade masa je jogging..smpai dia cite mak dia ckp,dia bjln masa tgh tido pegi ke pintu dpn..masa tido pun nk g jogging kateko..nmpk x semangat dia smpai xleh nk control dah weh.. 😱
.
Dalam #WeightLossJourney dak elve ni,she had lost about 18.2kg / 28.03% dr total body weight dia in almost 4 months.. 🌹
.
Proud of u sistur & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Ni another fighter @KaptBlack#TeamKaptBlack geng.. @heytherethedilani mulakan journey utk fitness when she signed up with #JK1M8 #KLCCarmy pastu continued lak dgn #Scouts9 . 🤗
.
Agak2 korg bila BMI 23.1 masa mula join program ni, dia nak carik ape agaknye ye?Kebanyakan org yg bdn mcm ni dah xbpe nk bsenam sgt dah kot.sbb dorg rasa dorg sihat-sihat je katenye..tp dorg lupe yg paras kolestrol org kurus ni lagi tinggi dr org demok sbb dorg xde fat utk ‘telan’ kolestrol tu.. 😏
.
Oklah cite ttg dak fina ni lak.sgt bersemangat orgnya.dia determined nak carik #fitness dia yg dh hilang entah ke mana smbil mencarik berat dia 10thn lepas around 50++kg.. 😱
.
Dalam #WeightLossJourney dak fina ni,she had lost about 4kg / 5.1% dr total body weight dia in almost 4 months. Small number is definitely big for a skinny girl. So awesome.. 🌹
.
Proud of u sistur & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Ok guys.. Ini fighter @KaptBlack yg jadik Champion Guys merangkap Champ keseluruhan #TeamKaptBlack .Dia ni pun double winner gak sbb jd Champ masa #JK1M8 #KLCCarmy then jd winner plak masa #Scouts9 🏆
.
So @mohdzairimohdzain ni strong competitor gak orgnya masa program.kuat berusaha & always push himself to challenge his limit.pun slalu jd pembakar semangat utk kengkawan yg dah out of energy.. 🔥 .
Cuma satu je ttg dia ni yg xbpe nk berkenan. Masa program dia mmg blh push diri dia & maintain disiplin dlm diet. Tp abis program je, lepas 2,3 minggu badan naik semula.. Haishh yg tu kite sakit hati.. Now dia join #FitRaya lak..klu sama gak hasil dia utk program seterusnya rasa2 xmo dah amik dia jd peserta..sbb mudah sgt idup dia terumbang ambing kelautan dalam Mediterranean..pastu duk salahkn wife dia masak sedap 🙄
.
Dalam #WeightLossJourney zairi,he had lost about 15.1kg / 17.44% dr total body weight dia in almost 4 months. 👏🏻
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Guys abam nak kenalkan @Arzlean .. Ini fighter program #FitRaya#TeamKaptBlack yg jd winner kategori ladies.. Masa season #Scouts9 dia ni la champion keseluruhan.. Congrats sistur! 👏🏻
.
Kiranya berjaya la dak Leen ni dpt #BodyRaya yg diidamkan.. In almost 8 years,ni berat dia yg plg ringan katenye wehh 😱..
.
Dalam #WeightLossJourney dia ni, she had lost from 72kg to 57.9kg. It’s about 14.1kg / 19.58% dr total body weight dia in almost 4 months.. 🌹
.
Ladiessss, if you’re single, InsyaAllah this program could get u a husband real quick 😂
.
Proud of u sis & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Nin diaa #Champion#FitRaya2017. Kenalkan Abg Sham. 😎
.
Sham ni join abam pd bln Februari utk program #JK1M8 #TeamKLCC . Masa tu berat dia blh tahan juga lah 103.2kg (BMI 30.2).. Mulai dr situ dia belajar start to go for healthy lifestyle dan terus bersama abam sehingga program #FitRayaKaptBlack.. End of program dia hit 84.1kg (BMI 24.4). He reduced about 19.1kg / 18.4% from his total body weight from the beginning of #WeightLossJourney dia.. 👏🏼
.
Lg satu Sham ni sgt bersemangat lah orgnya.. Awal dulu dia slalu hntr gambar & mintak abam komen ttg food yg dia mkn & blajar cara kira kalori per day.. Pastu every time sebelum start session dia akan dtg awal & jogging dulu 2,3 rounds KLCC Park tu sementara tgu geng yg lain. Time workout lak usah cakap la mmg pulun abisss..non-stop dia push diri dia.. ✊🏻
.
Abam rasa sgt proud tgk dia skrg..yelah kita nk kurus cara sihat mcm ni mmg mkn masa 4,5 bulan tp it’s better than mkn ubat itu ini & kurus sekejap pastu naik balik mcm belon.. 🤔
.
Let’s come join us together & start ur journey now! 💪🏻

Guys, ini namanya @norul_fazulina aka ayu..
.
Nak cite pasal ayu ni. Dak plg kecoh masa session. Klu dia xde rasa sunyi plak. Klu org xkenal dia mesti tgk semacam je minah ni. Tp baik sgt orgnye. Peramah. Dia dulu besar tau. Sihat gebu mcm model tayar michelin. 90++kg beratnya kateko. .
.
Once dia ade keinginan nk ubah her lifestyle, then dr situ lah #WeightLossJourney ayu bermula. Masa tu abam ingat lg dia ckp dia ni ladies, xmcm laki. Laki – laki ni cepat turun berat badan. Maka muncul lah pelbagai sakit dia mengadu. Sesak nafas lah, kaki dia sakit, lutut dah out, kt tumit lah sengal, betis jd cramp, tibia rasa kebas lah, ish macam – macam lah nk cite.
.
Tp abam suh dia terus je. Lawan sakit tu dgn mental dia. Sbb sakit – sakit ni dtg after she’s start to change her routine. Dr xpnh workout, kena wat lunges, squats segala. Muka putih dia tu btukar kaler jd merah lah setiap kali exercise. .
.
But slowly the result had shown after 5 months. Berat dr angka 9 mula mcecah angka 8 dan seterusnya angka 7. Kaki dah x rasa seksa mcm mula2 dulu katenye. Dah rasa len mcm klu xturun session. Resah gelisah.
.
Now dah almost 1 year dia ikut program abam #Scouts #JK1M #FitRaya #FitSuperb . Berat dia dah angka 6. Lama ke 9bln tu? Nak kurus cara sihat mmg lmbt bcoz we followed the right way. Mkn ubat,sapu losyen itu ini myb cepat kurus tp bertahan lama x? Ramai yg rebounded pd berat asal dan ade yg lbh dr berat sblmnya betul x?
.
Now ayu dah xde lgsg sakit itu ini. Lari pun dah laju dr peserta lelaki. So kt sini abam nk tya, what is ur reason sistur?

Kapten Mohd Zahrin adalah seorang yang mempunyai masalah obesiti dan telah mencecah sehingga berat 115kg pada April 2016. Banyak cara telah dicuba dan dengan kesungguhan untuk menjadi lebih sihat, akhirnya niat untuk berubah dapat direalisasikan apabila mendaftar sebagai peserta JK1M#7 (KoBule) dan telah berjaya menjadi JUARA JK1M#7 kawasan CyberPutra. Dalam masa hanya 12 minggu tersebut , beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 14kg / 14.4%!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eu ante eget nisl convallis tempus. Phasellus ante lectus, tincidunt tincidunt dui a, rhoncus interdum est. Sed molestie quis augue ac pulvinar. Pellentesque egoists sed tortor egestas pretium.