Congrats to @saghohh guys!! 👏🏻 Dia peserta #JK1M8 & #Scouts9 under @KaptBlack .. 😉
.
Dulu nak bercakap pun xcukup nafas..skrg bckp xpyh tarik nafas dah..smpai xberenti kateko.. Hehe.. 😁
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Kenalkan ni @Zamzarinanana 🌹
.
Other fighter dlm #WeightLossJourneyunder @KaptBlack .
.
Thn 2016 myb jd mimpi ngeri utk dia kot. Tgk ler gambau tu rasanya time ni nk amik pic pun xde kompiden. Nk nyorok2 je blkg org konon2 bg nmpk kurus 😅
.
Then 2017 dia mulakn azam utk alter balik body dia..after #Scouts9 terus gojes ngko..
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Guys.. Ini @Harteeny14 . Npe 14 xtau la myb dia sweet fourteen always kot.. 😂
.
Tini ni join abam masa #JK1M8 & then she continued dgn #Scouts9 . Dia ni peserta abam yg plg bahagia kot sbb sambil wo tsmbil nyanyi2 lagu. Mcm have fun gitu.. 😅
.
She had lost 13.8% fm her starting body. #Awesome #WeightLossJourney dia.. 🌹
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Hi gaisss 👋🏻.. Ni @MelorCantik nama diberi..beliau beri sdiri rasanya nama dia ni.. 🤔
.
She’s also fighter #WeightLossJourneyunder @KaptBlack yg kiut tu.. Dari #JK1M8and meneruskan perjuangan dalam #Scouts9 , then she had lost 10.45kg. Terus jd lentik wehh.. Ni klu dia teruskan usaha rasa2 dah leh bajet2 fefeeling mcm #KimKardashian habaq angg.. 💁🏻‍♂️
.
Proud of u & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Next fighter is BOSS! Xtau nape nama tu lak yg dorg ni bg kt dia dr start Kick Off #JK1M8 #KLCCarmy smpai la #Scouts9 ni . Dia ni pun participant under @KaptBlack . 😎
.
Cite ttg dia ni, @KaptBlack beli smpai 3 penimbang ok.. Yg asal mmg xleh nk weigh-in dia..then beli yg kedua lak tp still xleh nk read berat yang more than 150kg.. Penimbang yg last skali la baru bertemu jodoh dgn @Alrhazes ni.. 😅 .
Bos ni ade sakit gout dah lama.agak kronik gak la sbb everytime workout,mlm tu msti dia akan menahan perit bengkak kaki. Tp semangat dia lain mcm der..waktu workout dia mcm letak kt tepi je sakit dia tu..betul2 dia pulun..salute!! 💪🏻
.
Dalam #WeightLossJourney Bos ni,he’s loss about 11.2Kg dr total body weight dia..tgk pic kanan tu,dah ringan katanya blh terbang2.. 😁
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Gaisss.. Inilah fighter under @KaptBlack#TeamKaptBlack yg jd winner #Scouts9kategori ladies.. Double winner la sbb masa #JK1M8 #KLCCarmy pun dia juga yg berjaya jadi champ utk the same category. Bravoo! 👏🏻
.
@Elvezukrinarisman ni agak terjal gak r budaknye..time workout msti nk kena jerit nama dia sbb suka sgt main2 masa workout..klu dia xmain2 rasanya berat dia 40kg da skrg ni kot.. 😏
.
Tp blh puji la sbb dia rajin jogging sendiri.asal ade masa je jogging..smpai dia cite mak dia ckp,dia bjln masa tgh tido pegi ke pintu dpn..masa tido pun nk g jogging kateko..nmpk x semangat dia smpai xleh nk control dah weh.. 😱
.
Dalam #WeightLossJourney dak elve ni,she had lost about 18.2kg / 28.03% dr total body weight dia in almost 4 months.. 🌹
.
Proud of u sistur & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Ni another fighter @KaptBlack#TeamKaptBlack geng.. @heytherethedilani mulakan journey utk fitness when she signed up with #JK1M8 #KLCCarmy pastu continued lak dgn #Scouts9 . 🤗
.
Agak2 korg bila BMI 23.1 masa mula join program ni, dia nak carik ape agaknye ye?Kebanyakan org yg bdn mcm ni dah xbpe nk bsenam sgt dah kot.sbb dorg rasa dorg sihat-sihat je katenye..tp dorg lupe yg paras kolestrol org kurus ni lagi tinggi dr org demok sbb dorg xde fat utk ‘telan’ kolestrol tu.. 😏
.
Oklah cite ttg dak fina ni lak.sgt bersemangat orgnya.dia determined nak carik #fitness dia yg dh hilang entah ke mana smbil mencarik berat dia 10thn lepas around 50++kg.. 😱
.
Dalam #WeightLossJourney dak fina ni,she had lost about 4kg / 5.1% dr total body weight dia in almost 4 months. Small number is definitely big for a skinny girl. So awesome.. 🌹
.
Proud of u sistur & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Ok guys.. Ini fighter @KaptBlack yg jadik Champion Guys merangkap Champ keseluruhan #TeamKaptBlack .Dia ni pun double winner gak sbb jd Champ masa #JK1M8 #KLCCarmy then jd winner plak masa #Scouts9 🏆
.
So @mohdzairimohdzain ni strong competitor gak orgnya masa program.kuat berusaha & always push himself to challenge his limit.pun slalu jd pembakar semangat utk kengkawan yg dah out of energy.. 🔥 .
Cuma satu je ttg dia ni yg xbpe nk berkenan. Masa program dia mmg blh push diri dia & maintain disiplin dlm diet. Tp abis program je, lepas 2,3 minggu badan naik semula.. Haishh yg tu kite sakit hati.. Now dia join #FitRaya lak..klu sama gak hasil dia utk program seterusnya rasa2 xmo dah amik dia jd peserta..sbb mudah sgt idup dia terumbang ambing kelautan dalam Mediterranean..pastu duk salahkn wife dia masak sedap 🙄
.
Dalam #WeightLossJourney zairi,he had lost about 15.1kg / 17.44% dr total body weight dia in almost 4 months. 👏🏻
.
Proud of u brotha & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Guys abam nak kenalkan @Arzlean .. Ini fighter program #FitRaya#TeamKaptBlack yg jd winner kategori ladies.. Masa season #Scouts9 dia ni la champion keseluruhan.. Congrats sistur! 👏🏻
.
Kiranya berjaya la dak Leen ni dpt #BodyRaya yg diidamkan.. In almost 8 years,ni berat dia yg plg ringan katenye wehh 😱..
.
Dalam #WeightLossJourney dia ni, she had lost from 72kg to 57.9kg. It’s about 14.1kg / 19.58% dr total body weight dia in almost 4 months.. 🌹
.
Ladiessss, if you’re single, InsyaAllah this program could get u a husband real quick 😂
.
Proud of u sis & plis don’t stop fighting.. 💪🏻

Nin diaa #Champion#FitRaya2017. Kenalkan Abg Sham. 😎
.
Sham ni join abam pd bln Februari utk program #JK1M8 #TeamKLCC . Masa tu berat dia blh tahan juga lah 103.2kg (BMI 30.2).. Mulai dr situ dia belajar start to go for healthy lifestyle dan terus bersama abam sehingga program #FitRayaKaptBlack.. End of program dia hit 84.1kg (BMI 24.4). He reduced about 19.1kg / 18.4% from his total body weight from the beginning of #WeightLossJourney dia.. 👏🏼
.
Lg satu Sham ni sgt bersemangat lah orgnya.. Awal dulu dia slalu hntr gambar & mintak abam komen ttg food yg dia mkn & blajar cara kira kalori per day.. Pastu every time sebelum start session dia akan dtg awal & jogging dulu 2,3 rounds KLCC Park tu sementara tgu geng yg lain. Time workout lak usah cakap la mmg pulun abisss..non-stop dia push diri dia.. ✊🏻
.
Abam rasa sgt proud tgk dia skrg..yelah kita nk kurus cara sihat mcm ni mmg mkn masa 4,5 bulan tp it’s better than mkn ubat itu ini & kurus sekejap pastu naik balik mcm belon.. 🤔
.
Let’s come join us together & start ur journey now! 💪🏻