Guys, ini namanya @norul_fazulina aka ayu..
.
Nak cite pasal ayu ni. Dak plg kecoh masa session. Klu dia xde rasa sunyi plak. Klu org xkenal dia mesti tgk semacam je minah ni. Tp baik sgt orgnye. Peramah. Dia dulu besar tau. Sihat gebu mcm model tayar michelin. 90++kg beratnya kateko. .
.
Once dia ade keinginan nk ubah her lifestyle, then dr situ lah #WeightLossJourney ayu bermula. Masa tu abam ingat lg dia ckp dia ni ladies, xmcm laki. Laki – laki ni cepat turun berat badan. Maka muncul lah pelbagai sakit dia mengadu. Sesak nafas lah, kaki dia sakit, lutut dah out, kt tumit lah sengal, betis jd cramp, tibia rasa kebas lah, ish macam – macam lah nk cite.
.
Tp abam suh dia terus je. Lawan sakit tu dgn mental dia. Sbb sakit – sakit ni dtg after she’s start to change her routine. Dr xpnh workout, kena wat lunges, squats segala. Muka putih dia tu btukar kaler jd merah lah setiap kali exercise. .
.
But slowly the result had shown after 5 months. Berat dr angka 9 mula mcecah angka 8 dan seterusnya angka 7. Kaki dah x rasa seksa mcm mula2 dulu katenye. Dah rasa len mcm klu xturun session. Resah gelisah.
.
Now dah almost 1 year dia ikut program abam #Scouts #JK1M #FitRaya #FitSuperb . Berat dia dah angka 6. Lama ke 9bln tu? Nak kurus cara sihat mmg lmbt bcoz we followed the right way. Mkn ubat,sapu losyen itu ini myb cepat kurus tp bertahan lama x? Ramai yg rebounded pd berat asal dan ade yg lbh dr berat sblmnya betul x?
.
Now ayu dah xde lgsg sakit itu ini. Lari pun dah laju dr peserta lelaki. So kt sini abam nk tya, what is ur reason sistur?

Kapten Mohd Zahrin adalah seorang yang mempunyai masalah obesiti dan telah mencecah sehingga berat 115kg pada April 2016. Banyak cara telah dicuba dan dengan kesungguhan untuk menjadi lebih sihat, akhirnya niat untuk berubah dapat direalisasikan apabila mendaftar sebagai peserta JK1M#7 (KoBule) dan telah berjaya menjadi JUARA JK1M#7 kawasan CyberPutra. Dalam masa hanya 12 minggu tersebut , beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 14kg / 14.4%!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eu ante eget nisl convallis tempus. Phasellus ante lectus, tincidunt tincidunt dui a, rhoncus interdum est. Sed molestie quis augue ac pulvinar. Pellentesque egoists sed tortor egestas pretium.